Valg 2023: Valgkomitéen søker kandidater

Foto: Rebecca Bjerga
Foto: Rebecca Bjerga

I november avholder SAFE kongress. Valgkomitéen er allerede i gang med å samle inn forslag til gode kandidater til arbeidsutvalg, forbundsstyre, kontrollkomité og valgkomité.  

SAFE i Maritimt Samarbeidsforum: Et viktig arena for seilende

Foto: Kenneth Teigen
Foto: Kenneth Teigen

Maritimt Samarbeidsforum er et sentralt trepartsarena, hvor alle forhold som gjelder maritimt arbeidsliv på sjøen drøftes. Forumet ble etablert i 2021, og er sammensatt av representanter fra myndighetene, partene i arbeidslivet samt faglige sammenslutninger og maritim utdanning.

Vervekampanjen: Vinnere av AirPods Pro, andre generasjon

AriPods Pro 2. generasjon med SAFE logo
AriPods Pro 2. generasjon med SAFE logo

SAFE har en kampanje frem til 15. februar 2023, der alle nyinnmeldte i vår organisasjon får AirPods Pro, andre generasjon i velkomstgave. Hittil i kampanjen har vi registrert 667 nye medlemmer. Vi vil belønne den gode innsatsen til våre gode og trofaste medlemmer ved å trekke hver måned to premier blant de som har vervet nye SAFE-ere.

Ikke bare solnedgang i bransjen

Tirsdag tildelte olje- og energiministeren Terje Aasland 47 nye utvinningstillatelser på norsk sokkel til 25 oljeselskaper i årets Tildeling i forhåndsdefinerte områder (TFO). Dette skaper forutsigbarhet og fremtidstro i bransjen, mener forbundsleder Hilde-Marit Rysst.

Kurs til deg som ønsker kompetanseheving

Ønsker du å være rustet for et arbeidsliv i endring? Nå har du mulighet til å heve din kompetanse, søk på utdanningstilbudene innen olje-, gass- og leverandørindustrien. Studiene er gratis, og kan tas ved siden av jobb, mange av tilbudene er lagt opp som nettstudier.

Hilde-Marit Rysst takker for seg etter tolv år som forbundsleder

Forbundsleder Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Forbundsleder Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

Hilde-Marit Rysst, SAFE sin forbundsleder de siste tolv årene, har varslet valgkomitéen at hun ikke stiller til gjenvalg som forbundsleder på kongressen i november. Valgkomitéen er nå i gang med å kartlegge veien videre og ønsker innspill til kandidater fra hele organisasjonen, på tvers av områdene.

SAFE-huset er stengt i romjulen

SAFE-huset og sentralbord er stengt i romjulen, fra kl. 16.00 fredag 23. desember. SAFE-ledelsen og de valgte forbundssekretærene kan nås på sine mobiltelefoner eller via e-post ved behov. Sentralbordet åpner igjen mandag 2. januar 2023.

Julehilsen 2022

Forbundsleder Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Forbundsleder Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

SAFE ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god julefeiring og et godt nytt år. Er du på jobb denne julen, ta vare på deg selv og på hverandre. God jul!

SAFE søker saksbehandler/rådgiver knyttet tariffavdelingen

SAFE sentralt søker en saksbehandler/rådgiver/organisasjonssekretær knyttet til tariffavdelingen. Vi tilbyr en spennende jobb med utfordringer og varierte oppgaver. Her har du gode muligheter for personlig og faglig utvikling, konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø. 

Oljepionerene og pionertiden: På tide å rette uretten

Geir Riise og arbeidsminister Marte Mjøs Persen Foto: Rebecca Bjerga
Geir Riise og arbeidsminister Marte Mjøs Persen Foto: Rebecca Bjerga

Kommisjonen som skal utarbeide frem en kompensasjonsordning for kjemisk skadde oljepionerer ferdigstilte og leverte sin rapport til arbeids- og inkluderingsministeren Marte Mjøs Persen (AP). SAFE er uenig i pionertiden og med målgruppen som er tatt utgangspunkt i for ordningen.